✅正宗烤鱼手法✅超梦幻装修设计✅价钱抵食 份量超足成间餐厅都用粉红色梦幻设计,完全适合大家慢慢打卡,而碗碟都系用花花碗🌸,感觉已经焕然一新😌👧🏻贪食嘅小编,当然有点选前菜,系烤鱼未熟之前就可以食少少野打底🐷系烤鱼舖头当然会叫鱼皮果然果然系非常之好食!厚身又爽脆👍🏻❤️👧🏻烤鱼,总共有六款口味,而且辣度可以俾大家慢慢选择,今次我拣咗蕃茄口味,可以尝试到鱼肉本先既鲜味🐠值得赞赏系,师傅先用鱼方式,并非油炸,令鱼皮外表烤至脆卜卜,再放上烤盘汤底上,可以防止鱼肉散开✨鱼肉非常非常嫩滑,而且肉质厚实,非常之满足⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️师傅亦都有处理过鱼骨,好多细骨已经被处理掉,令到食落更加舒服安全👍🏻 👧🏻另外配菜份量非常足够,最爱既薯粉份量大大碟,相信如果配麻辣烫一定更加出色🌶️👧🏻📍弥敦道726号19楼店舖名🏡<Error19>

✅正宗烤鱼手法
✅超梦幻装修设计
✅价钱抵食 份量超足
果然果然系非常之好食!厚身又爽脆👍🏻❤️
👧🏻
值得赞赏系,师傅先用[烤]鱼方式,并非油炸,令鱼皮外表烤至脆卜卜,再放上烤盘汤底上,可以防止鱼肉散开✨鱼肉非常非常嫩滑,而且肉质厚实,非常之满足⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

📍弥敦道726号19楼
店舖名🏡<Error19>