2022-05-03
💎总评分:7.0/10-有个同事升职拣咗呢间餐厅请食lunch,起初仲以为系粉丝开嘅cafe会好多Error踪影,点知又无㖞😝!只系门口有几张相,室内装修一片粉红充满少女风💕,位置喺旺角中心地带,楼上铺环境阔落,中午时候有天然光晒入开阳光猛☀️。1️⃣ 香辣蒜片大虾意大利面 $138疫情关系某D海鲜未有供应,好彩仲有大虾🦐!Pasta并唔系好creamy𠮶种,只系用蒜香调味🧄,辣劲到位但不肥腻。大虾爽口弹牙,足料好食👌🏻。2️⃣ 宇治抹茶十胜红豆梳乎厘 $95店员极力推介话系呢度嘅signature,制作需时因为即叫即整⏰。两件厚身嘅souffle摇吓摇吓咁,睇见都知松软,即使影咗10分钟相📸,切落去仍能感觉到内里嘅空气感!口感似泡泡咁入口即溶,有香浓嘅蛋味🥚,加上抹茶红豆呢个perfect match,比预期中好食👏🏻!3️⃣ Pink Lady Tea Set for 2 $358二人份量嘅鸟笼tea set咸甜点各种5款,包括虾多士、鹅肝、迷你汉堡🍔、鸡翼、通埋卖相好似甜品嘅芒果蟹肉挞🥭。甜品方面迷你Apple crumble不错,太饱嘅关系无食晒所有甜品。Tea set包左一款茶,小编要咗玫
有个同事升职拣咗呢间餐厅请食lunch,起初仲以为系粉丝开嘅cafe会好多Error踪影,点知又无㖞😝!只系门口有几张相,室内装修一片粉红充满少女风💕,位置喺旺角中心地带,楼上铺环境阔落,中午时候有天然光晒入开阳光猛☀️。 1️⃣ 香辣蒜片大虾意大利面 $138
二人份量嘅鸟笼tea set咸甜点各种5款,包括虾多士、鹅肝、迷你汉堡🍔、鸡翼、通埋卖相好似甜品嘅芒果蟹肉挞🥭。甜品方面迷你Apple crumble不错,太饱嘅关系无食晒所有甜品。Tea set包左一款茶,小编要咗玫瑰洛神花茶🌹,粉红色配合返餐厅主题,味道亦都系小编钟意嘅酸酸甜甜,开胃健康🥰。
环境服务:⭐⭐⭐⭐
食物质数:⭐⭐⭐⭐
打卡指数:⭐⭐⭐
题外话/补充资料:
🚗 大厦附近无咩街位,亦唔近停车场,小编今次无揸车嚟。