旺角行完后揾餐厅食晚餐,经过金鸡广场,见到有新开既Eight Station Cafe🤩晚市套餐包埋餐汤、蒜蓉包、主菜同饮品都系百几蚊,一于试一试。餐汤系粟米忌廉汤🌽味道好浓,粟米好甜,自家制feel好有诚意又唔会太咸👍🏻主菜叫左西班牙无骨黑毛猪扒。黑毛猪扒超大块,肉质香嫩,油脂分布均匀,肉味香浓,好好juicy,估唔到cafe既猪扒都有高级餐厅既水准🤤另外叫左原只法国春鸡~ 烧春鸡原只上,一上枱睇睇卖相已经觉得她正,一切落去爆晒肉汁,鸡肉好嫩滑,真系未食过咁滑既春鸡,超级推介♥️♥️为食既我地仲叫左个小食拼盘,有吉列炸虾、香煎鸡翼同炸鸡翼。鸡翼好入味,而且炸物香脆又完全唔肥腻,真系好好味!Cafe既sofa位坐成晚都好舒服,野食又超水准,好relax既一晚😋😆

主菜叫左西班牙无骨黑毛猪扒。