夜晚同好耐无见嘅朋友聚一聚,揾间居酒屋🏮饮吓酒食吓串烧就啱晒啦!之前已经喺尖沙嘴食过一次令和锅物酒场,知道佢哋嘅食物同环境都唔错,今次嚟到旺角一样无失望啊!#四色刺身盘 💰$126刺身非常新鲜,无雪藏味或者结冰嘅感觉。尤其系赤虾,一啖一只绵密嘅虾肉口感🦐真系十分满足啊!#烧鸟拼盘💰$98唔同嘅🐓部位都有得食,内脏同肉都有,都烧得好香口🥰不过烧鸡皮略嫌咸咗少少🤏🏻#串烧拼盘💰$138金菇肥牛卷真系世一!出面嘅牛烧得焦香,入面嘅金菇好爽口,虽然啲金菇系一扎咁,但唔会有咬唔断或者一旧咬唔烂嘅感觉。大葱豚肉卷都好正🥹一样豚肉烧得好焦香,大葱咬落无乜渣而且索晒烧汁,一口食落去真系好满足😋所有有大葱嘅item都大推!#黑毛和牛锅烧乌冬💰$98虽然佢望落普普通通,但和🐮嘅质素真系唔错!想食啲有汤嘅嘢暖胃嘅话,呢个系唔错嘅选择。乌冬质感比较软身,我个人好钟意食比较冧嘅面,所以食得好开心。汤底清清地,唔咸。#清酒煮蚬💰$75每一粒蚬肉都非常大粒,胀卜卜同埋多汁,我自己食嘅时候真系食到粒蚬喷汁😂钟意食蚬肉嘅话,千其唔好错过🥰

四色刺身盘

#四色刺身