2022-07-23
👍🏻 一人一锅超级抵食 由汤底、配料、饮品都可按自己需要/喜好叫 咁就唔需要担心朋友食唔食😌汤底的话我地觉得好出色!今次试左麻辣汤🌶同美人鸡汤 前者麻且微辣 适合大众口味 搭配牛肉一绝🐮后者便是金黄色嘅浓浓鸡汤 清甜有少少奶香味道 推介配猪肉一齐食🤗配料推介:✅和牛盛合A/B两款我地都试晒 其实分别系在于你要A4和牛牛肩/ 极黑和牛牛小排👻钟意油脂感较重可选A 钟意牛肉味较浓就可拣B 盛合中其他牛🐮鸡🐔猪🐷 既搭配则一样 就好似懒人包(肉类:)A4和牛沙巴当牛肉同脂肪比例平均 而且油花好靓 渌一渌食 直头入口即溶🤗非常推荐(配料类:)芝士肠、鱼皮饺、午餐肉(素菜类:)皇帝菜、枝竹(特色推介类:)麻辣鸭血、炸鱼皮注意事项⚠️- 餐厅非常好味抵食😋经常满座 唔想等得耐就提早订台- 最低消费一人一锅- 一开始店员会将调味料及酱油摆放在枱上 可按自己喜好调配酱汁💕
👍🏻 一人一锅
配料推介:
✅和牛盛合A/B
(肉类:)A4和牛沙巴当
(配料类:)芝士肠、鱼皮饺、午餐肉
(素菜类:)皇帝菜、枝竹
(特色推介类:)麻辣鸭血、炸鱼皮
注意事项⚠️
- 餐厅非常好味抵食😋经常满座 唔想等得耐就提早订台