2024-03-07 334 浏览
今日囡囡学校早放,妈妈们即约埋一齐去旺角放电😌见到一间餐厅好IGable 🤳个名仲劲搞笑叫「No Money So Lonely 」💸 装修格局好抢眼,成间店都系打卡位🤩影相啱晒我!我地拣左坐森林卡厢位🌿有浪漫灯饰同花草点缀囡囡劲钟意,仲话呢个位系俾公主坐🤣餐牌上碟碟食物个名都好盏鬼👻Fusion菜原来都几多嘢啱小朋友食:🦪青柠冻的蚬呢个作为头盘好适合,个汁甜甜酸酸、辣辣地好开胃,蚬肉大大只,必叫之选👍🏻🍕小朋友啱晒甜酸鸡比萨同平时食开既Pizza一样,又有点不一样!一样有拉丝芝士,面层既𩠌却变了甜酸鸡、食落有d 似咕噜肉☺️好啱小朋友口味!🍝大阪烧配章鱼海洋义大利面呢个估佢唔到咁好食!大阪烧个汁加烟韧度刚好嘅意粉,份量仲好大可以share,大人同小朋友都好钟意食!🥘寂寞是贫穷拼盘个名好有趣🤭人多share就啱晒!(虾饼、春卷、炸鱿鱼) 有6款小食,样样都有D咁,份量超大够晒脆卜卜🐖蜜味酸辣猪肋骨有全份或半份拣,我地全部女孩子share半份啱啱好🤭个汁偏辣,猪肋骨唔痴骨、肉质都够淋,底下舖左沙律菜可以包住肉食,两样一齐食中和返个辣度,清新得黎极开胃!🧇如我没有窝夫我会很寂寞小朋友最钟意朱
今日囡囡学校早放,妈妈们即约埋一齐去旺角放电😌
见到一间餐厅好IGable 🤳个名仲劲搞笑
叫「No Money So Lonely 」💸

装修格局好抢眼,成间店都系打卡位🤩影相啱晒我!
我地拣左坐森林卡厢位🌿有浪漫灯饰同花草点缀
囡囡劲钟意,仲话呢个位系俾公主坐🤣
餐牌上碟碟食物个名都好盏鬼👻
Fusion菜原来都几多嘢啱小朋友食:

🦪青柠冻的蚬

🍕小朋友啱晒甜酸鸡比萨

🍝大阪烧配章鱼海洋义大利面

🥘寂寞是贫穷拼盘

🐖蜜味酸辣猪肋骨

🧇如我没有窝夫我会很寂寞
小朋友最钟意朱古力酱🤣窝夫本身唔会话太甜,上台热辣辣,配埋雪糕一冻一热好滋味😋仲有少少生果伴碟,班细路见到又要争食喇😆