#庆祝 #圣诞🎄 Happy Friday约咗附近返工嘅屋企人一齐享用午餐😍拣咗间方便又出名嘅韩国餐厅食个超正超丰富嘅午餐😋仲有韩国OPPA亲自招待🥰🍽️ 排骨辣汤面🍜牛骨汤面难得星期五食个丰富嘅Combo For Two二人餐先得呢个二人餐,我哋拣咗个出名嘅排骨辣面汤🍜同牛骨汤面,冻冰冰,食个热汤面,成个身热晒🥰而且汤底好浓郁🥩牛味好浓,仲有几块Yummy嘅牛肉😋而排骨辣汤面少少辣好滋味,排骨仲好似泰国火山骨咁壮观,味道真系一流😋🍽️ 猪肉饺子🥟迷你紫菜包饭呢个餐仲可以包两个小食,可以拣猪肉饺子同紫菜包饭,我哋就每样拣咗一款,咩都试一试🥰个猪肉饺子够晒大粒,蒸完暖笠笠同埋大量汤汁,紫菜包饭都好吸引,有甜酸黄萝卜,酸甜开胃,伴菜都大大份,食完已经饱😋🍽️ 菜包肉呢个套餐真系好抵食,仲可以叫多个肉食,可以拣菜包肉或者冷白肉,我哋就叫咗好似好健康嘅菜包肉😋啲肉清蒸保持肉汁🥰好滋味~食咗咁多肉🐷食返啲菜中和吓,而且小菜个份量实在太大,真系啱晒大胃王食😋

🍽️ 排骨辣汤面🍜牛骨汤面

🍽️ 猪肉饺子🥟迷你紫菜包饭