环境:算几大,宽敞,装修模仿番日式元素:有日式灯笼、poster。窗口位设有较私人既日式居酒屋卡位,望住窗境吹水谈心几好。冷乌冬:卖相有惊喜! 冷乌冬旁边摆放左一只生嘅鹌鹑蛋,作为一个装饰,而且竟然有生蛋可以加埋一齐食,而生蛋、Wasabi、豉油葱花加埋一齐,令到个酱浓厚左、好滑、又有蛋味!特别!酱油七味烧左口鱼边寿司:火炙啲鱼油出晒黎,加埋酱油甜甜地做调味,烧完好香!左口鱼好嫩、滑入口溶化!乌贼寿司:新鲜、鲜甜嫩滑,新鲜黏口浆口感!慢慢成个口都系乌贼嘅味道!回味!牛油果软壳蟹卷:软壳蟹新鲜炸好!脆卜卜,有肉,唔系剩系得个壳,加埋牛油果沙律酱完美配合,唔会好’溜‘,好快想趁热食晒佢!刺身拼盘(松):正赤虾:大只鲜甜,重虾味!海胆包配紫菜:唔错!油甘鱼&吞拿鱼:厚切,口感嫩!高质三文鱼腩:本身都好钟意食鱼腩,比较肥!好浓鱼油香!好味!照烧鱿鱼筒: 热喇喇烧好!鱿鱼大条,厚肉烧得刚好,唔会好干!酱油加芝麻好香甜!香草烧鸡翼: 好细心,将鸡翼切开摊开,咁薄烧既好处系表面面积多左、烧得均匀易熟、烧多左地方,而且香草更入味!总结:本身自己觉得系旺角食日本野,好大机会都出事,所以我本身

刺身拼盘(松):正
赤虾:大只鲜甜,重虾味!
海胆包配紫菜:唔错!
油甘鱼&吞拿鱼:厚切,口感嫩!高质
三文鱼腩:本身都好钟意食鱼腩,比较肥!好浓鱼油香!好味!

总结:本身自己觉得系旺角食日本野,好大机会都出事,所以我本身期望唔大,但呢间日本料理餐厅令我改观,原来旺角都有高质既日本餐厅😛 都会带其他朋友去食~因为地点又方便~正👍🏻