2023-07-10
餐厅位于旺角弥敦道593-601号创兴广场18楼。 😛餐厅位置位于旺角地铁站附近,位置方便,好彩餐厅距离地铁站嘅距离都唔系太远,我哋今日系大概2100去,冇谂过竟然都几多人,9:30之后入座,仲有抵食啲嘅优惠😇我地等到9:20店员就叫我地入去🤍鸡煲,嚟到呢一间食鸡煲嘅餐厅点会唔食鸡煲,我哋今日就拣小辣!分量都唔算少,半后,鸡件做得非常嫩,亦都非常之juicy! 调味嚟讲,亦都唔会太咸,做得好好!🤍海鲜,海鲜嚟讲佢都有几多种唔同嘅新鲜海鲜,比较钟意食几有佢嘅大大粒沙白,沙白都好新鲜,亦都洗得好干净,每一只都唔会有沙,蚬肉加埋汤底嘅味道非常夹!鲜虾亦都非常新鲜,每一只只脚都会郁吓郁吓,每一只亦都非常爽口弹牙,会忍唔住食完几只再叫!🤍 鹅肠墨鱼,鹅肠每一条都洗得非常干净,识落亦都爽口!喺出边买鹅肠食到绝对唔平,餐厅都冇漏单叫几多比几多,very good! 墨鱼都新鲜,我哋忍唔住食完一件又一件食鸡煲同埋打边炉质素都算系唔错,而且价钱唔系真系太贵,成班三五知己嚟,简直系唔错嘅选择!啤酒都有任饮!大家不妨黎下!👹
😛