2022-08-24
今晚收工同咗朋友去旺角嘅酒吧倾偈吹水一入到酒吧感觉好似去咗美国嘅小镇一样酒吧设计比较经典怀旧 仲有黑胶唱片点唱机 坐坐下以为自己去咗外国一样 😂😂 同出面热闹嘅旺角街头形成好强烈嘅对比☺️ -🥩Blackened Ribeye Steak 焦香肉眼牛扒 $268肉眼扒好大件 好香 较厚身 叫左5成熟 带有啲焦香及 嚼口😋伴碟仲有大大份薯蓉 好薯仔&奶油味道😛-🍔Babylon Swisster Burger 瑞士芝士蘑菇汉堡 $168 配菜:Coleslaw & Peach Cobbler 汉堡配料好丰富 牛肉汉堡扒肉质好juicy 幼嫩 配上双重芝士、蘑菇、洋葱等 口仲感好丰富🤤🤤椰菜沙律🥗 好fresh 好解腻😚而Peach Cobbler 好特别 平时食开苹果金宝 今次系用蜜桃🍑 味道较酸甜 口感较软腍☺️😋😋 -🍗Chicken Wings (8 pcs) $98好开心 有得拣两个口味 拣左honey bbq & flaming hot chessto 芝士香辣粉 呢度好细心 为唔同调味粉列辣度等级 可以比我地作一个参考👍🏻虽然芝士香辣粉 属于少辣程度 但对于我都仲系觉得有啲辣😂😂
今晚收工同咗朋友去旺角嘅酒吧倾偈吹水
Babylon Swisster Burger
🍗Chicken Wings (8 pcs) $98
虽然芝士香辣粉 属于少辣程度 但对于我都仲系觉得有啲辣😂😂
鸡翼炸到外脆内软 配唔同口味 味道不错😆
Chicken Wings (8 pcs)
🧇Mozzarella Sticks (5 pcs) $78
必叫小食✨✨ 同样炸得香脆可口的芝士条 食到好香芝士🤤🤤
Mozzarella Sticks
🍷Diamond Sole Spritz $88
有毡酒、柠檬、青柠、梳打等调味
入口较酸甜😋 清新✨✨
Diamond Sole Spritz
🍷Blue Hawail $98
蓝色的饮品 外观靓靓✨ 打卡影相都不错
用上菠萝汁、樱桃、伏特加
入口甜甜地 酒味偏重 要注意喔😎🤓
Blue Hawail