2024-06-18
呢间算系我旺角其中一间爱店,除咗食物质素之外,性价比都真系几高。建议平日六点前嚟,佢个乌龙面只系$49 $49 $49简直抵到烂呀!销情真系太好嘅关系,嚟咗几次都食唔到佢个鸡叉烧🥺 不过香煎虎虾🍤一样好食!唔系平时食开嘅雪藏虎虾,呢度煎香咗冇雪藏味,虾肉新鲜弹牙唔会霉👍 蕃茄汤简直冇得顶!饮落冇过多调味,只有纯粹蕃茄,非常新鲜开胃,酸酸甜甜仲有粒粒茄肉,饮晒!🐙章鱼大阪烧每次都煎得㶶咗少少,唔知系咪特色嚟嘅呢?不过朋友又特别钟意食烧焦𠮶个位, 话特别香口🤣 劲足料, 大大粒章鱼、蟹柳、粟米、椰菜,唔会净系食到粉浆😋跟餐饮品分别叫咗焙茶豆乳和菠萝柠檬梳打,好饮👍 甜品自由配乳酪雪糕我哋拣咗玄米脆脆和开心果脆脆、自家制开心果酱同埋紫米,巧食!📍枫 (旺角)旺角广华街1号仁安大厦地下32B-D号舖
📍枫 (旺角)
旺角广华街1号仁安大厦地下32B-D号舖