2020-06-25 137 浏览
平时韩国嘅石头锅饭就食得多 不过就未食过石锅乌冬🧐汤底都有几多款可以拣😋唔钟意食热嘅 仲有冷乌冬可以拣✨除左手打乌冬 仲有石锅饭可以食🍚食物款式种类都几多👍🏻.雪国冷手打乌冬配冷面汁+炸虾🍤 $60我自己好钟意食冻冰冰嘅野❄️所以好钟意食冷面😍乌冬几烟韧 唔会好淋一pat pat😎炸虾都炸得够脆几干身 唔会好油😚不过就真系好细只 得手指咁短🤣但系乌冬嘅份量都几多‼️.照烧鸡扒石烧手打乌冬配山地狱辛辣汤🌶 $68佢哋话呢个特制石锅有摄氏300度 可以keep住啲乌冬热度😎但系其实过咗几分钟之后 已经冇炸炸声开始降温🤣汤底每日用10小时黎肴制 饮落去系好浓味 不过其实似普通嘅泡菜汤底🧐因为啲乌冬索咗汤 所以相对口感就冇咁弹牙🙈.雪国冷手打乌冬配胡麻沙律汁+照烧鸡扒🐔 $60冷乌冬可以拣一款配料或者两款😛鸡扒好厚身好大块 块皮好薄唔算好肥😚肉质都算滑 不过有啲就会鞋啲🤣照烧汁味都几浓 偏甜 我自己就唔太钟意😟拣胡麻汁嘅话会有多啲topping 唔只紫菜😍仲有椰菜丝,粟米,蟹子同两旧玉子烧😋感觉抵食啲😎.汁烧牛仔骨🐮 配两款$78牛仔骨有四旧 份量都ok✨牛味唔算好浓 不过个肉质超正‼️好淋好jui
雪国冷手打乌冬配冷面汁+炸虾🍤 $60

照烧鸡扒石烧手打乌冬配山地狱辛辣汤🌶 $68
石烧手打乌冬

雪国冷手打乌冬配胡麻沙律汁+照烧鸡扒🐔 $60
照烧鸡扒

汁烧牛仔骨🐮 配两款$78
牛仔骨有四旧 份量都ok✨牛味唔算好浓 不过个肉质超正‼️好淋好juicy😍一啲都唔鞋 好嫩滑🤤呢个好食😋
汁烧牛仔骨

石烧手打乌冬