2022-02-17
呢间烧肉都食过几次,贪佢够平又可以任叫😏 次次想喺旺角食烧肉都会谂起呢间!最紧要就系佢系无烟烧肉,唔怕食完成身都系味😶🌫️今次就食佢个无烟烧肉套餐,每位$278(另收加一),可以任食90分钟😝 ⚠️逢星期五六日、公众假期及前夕要额外 +$20❤️ 无烟烧肉套餐 $278 (每位)呢个套餐非常抵食😙 有多达48款食物可以拣,有牛类、猪类、鸡类、海鲜类、熟食、蔬菜类、甜品选择!今日仲送M5心型和牛西冷同玫瑰造型嘅牛脷花添😆 前菜有沙律🥗 饮品方面都有8款,系任饮嘅!想追加任饮生啤或其他饮品就要额外收费🍻 ☞︎ 牛类牛类有11款咁多!安格斯嘅话有牛板腱、牛肩肉同牛脊肉,啲雪花都好靓,牛味够浓🐂 厚切牛舌几有嚼劲~ 牛类我会推荐梨汁牛五花,佢系薄切而且油脂丰富,牛肉吸收哂啲梨汁,增添甜味!烧到好香口,满满油脂感😝☞︎ 猪及鸡类韩式猪五花脂肪分布均匀,建议烧得耐啲啲,脆少少就越好食,满口油香!另外柚子猪颈肉都系必食,用咗柚子酱腌制,食起上嚟份外香甜有柚子香🙊鸡肉我就推荐韩式甜辣鸡翼,店员好细心将鸡翼切成单骨,更容易烧熟🔥 腌得好入味,唔算好辣,正!☞︎ 熟食 & 蔬菜烧紧肉嘅时候就试咗啲小食,今次试咗炸薯
❤️ 无烟烧肉套餐 $278 (每位)
呢个套餐非常抵食😙 有多达48款食物可以拣,有牛类、猪类、鸡类、海鲜类、熟食、蔬菜类、甜品选择! 今日仲送M5心型和牛西冷同玫瑰造型嘅牛脷花添😆 前菜有沙律🥗 饮品方面都有8款,系任饮嘅!想追加任饮生啤或其他饮品就要额外收费🍻
☞︎ 牛类 牛类有11款咁多!安格斯嘅话有牛板腱、牛肩肉同牛脊肉,啲雪花都好靓,牛味够浓🐂 厚切牛舌几有嚼劲~ 牛类我会推荐梨汁牛五花,佢系薄切而且油脂丰富,牛肉吸收哂啲梨汁,增添甜味!烧到好香口,满满油脂感😝
☞︎ 猪及鸡类 韩式猪五花脂肪分布均匀,建议烧得耐啲啲,脆少少就越好食,满口油香!另外柚子猪颈肉都系必食,用咗柚子酱腌制,食起上嚟份外香甜有柚子香🙊
☞︎ 熟食 & 蔬菜 烧紧肉嘅时候就试咗啲小食,今次试咗炸薯条、香酥鸡肉棒、炸鱿鱼、炸虾多士,全部都炸到好酥脆热辣辣,即叫即炸😛 当中虾多士同炸鱿鱼相当唔错! 蔬菜方面点可以唔叫牛油什菇呀😏 杂菇新鲜,入面有牛油同蒜蓉,香气扑鼻!
☞︎ 甜品 呢度有得烧棉花糖好特别😍 一碟有4粒,不过记得叉住烧或者夹住烧,如果就咁放上网烧会好易㶶㗎!😂 另外仲有布朗尼拣,细细嚿唔会太甜腻!
☞︎ 饮品
呢度嘅梳打都好大杯!叫咗杯青柠梳打,清新解渴解油腻!😜
餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
价钱好抵食,仲唔会食到成身都系味👍🏻 餐厅入面仲有部夹公仔机,消费满$300就可以夹一次,有机会夹到Kaws、Supreme、村上隆产品,可以过嚟试吓夹啊😎