2023-03-15
GRIND SIZE 🥐🍽️📍 旺角通菜街10号地舖(港铁旺角站E2出口,步行约4分钟)❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎小编今日要介绍既,就系呢间已经bookmark 左好耐既文青cafe 🤭, 位于旺角通菜街,地点非常方便👍🏻。最重要既系里面嘅装修好靓‼️,岩晒约埋班朋友一齐去食下野,倾下计😻,同埋d 甜品都唔错🍮。🌟 蟹肉明太子蛋饼 $98哗😍🔅🔅🔅🔅🔅,一切落去有好多蛋汁流出泥,蛋饼包住蟹肉同埋薯仔🥔,好食🤤,值得推介👍🏻。🌟 伏特加蕃茄意粉。原只虎虾 $138呢个意粉啖啖都充满蕃茄味🥫🍝,正到呢🤓,好好味。🌟 脏脏牛角包窝夫🧇 $72开头睇餐牌仲以为得个牛角包😂,估唔到系有牛角包口感既窝夫,上面仲有雪糕🍦,岩晒我呀😎。🌟 冰摇咖啡 $42🌟 士多啤梨奶昔 $56整体推介指数:❤️❤️❤️❤️❤️❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎
GRIND SIZE 🥐🍽️
🌟 蟹肉明太子蛋饼 $98
🌟 伏特加蕃茄意粉。原只虎虾 $138
呢个意粉啖啖都充满蕃茄味🥫🍝,正到呢🤓,好好味。
🌟 脏脏牛角包窝夫🧇 $72
🌟 冰摇咖啡 $42