地址-仙叶 (远东银行旺角大厦) (旺角)旺角奶路臣街11号远东银行旺角大厦地下A-1号舖💋旺角成日都有新开野饮店,今日一出地铁站就见倒依间仙叶有芋圆,就谂住试下啦😌好认真咁睇下有咩饮,有水果茶,芝士奶茶同唔同种类既茶等等,睇来都系主打茶类!睇来睇去都冇芋圆既野饮,再睇下配料都冇芋圆加😢😢😢有小小可惜。💋原来想食芋圆只可以食糖水😂佢糖水选择都多,不过我今次就冇食啦,始终系条街拎住碗糖水食有小小尴尬🙈🙈🙈💋鲜奶抹茶黑糖珍珠($36)价钱正正常常:)谂住饮鲜奶会健康小小🤏 通常黑糖珠珠冇得小甜既,不过依间有,即刻走左甜,饮落去杯野饮就唔太甜,抹茶味够浓唔会起渣👍👍值得一提既系,平时果d黑糖珍珠出面会有层糖包住,仙叶应该就系用黑糖中煲珍珠👍粒粒珍珠都好香同甜😊开心❤️仙叶依家新开仲做紧第二杯半
地址-仙叶 (远东银行旺角大厦) (旺角)
旺角奶路臣街11号远东银行旺角大厦地下A-1号舖

💋鲜奶抹茶黑糖珍珠($36)
仙叶依家新开仲做紧第二杯半