呢间旺角新开张嘅铁板烧系板神集团旗下的餐厅,而家以$𝟭𝟰𝟴 震撼价就有个套餐,仲可以半价加购台式饮品😆真系几抵食~重点系!包控表示一定要追加$𝟭𝟬焦糖多士🤣全日铁板烧优惠餐 $𝟭𝟰𝟴✧ 精美前菜+时令田园沙律+ 面豉汤绍菜加木鱼丝意想不到既好食,甜甜地~✧ 大虾大虾煎得啱啱好,加埋虾膏汁食好正🤪✧鲍鱼 (+$100)鲍鱼都新鲜,爽口弹牙~✧ 美国牛肉薄烧✧ 美国牛肉厚烧 (升级+$90)薄烧牛肉包着蒜片和葱粒,口感更丰富惹味,而厚烧牛肉煎到5成熟刚好,好juicy牛香味更浓!我就中意厚烧多啲~✧ 铁板烧牛肉炒饭每次食铁板烧最期待就系炒饭!!!😍炒得很香口,粉粉分明,秒速清完一碗🤤✧ 铁板焦糖多士 (追加+$10)多士加上牛油烘香,再撒上砂糖,烘到外脆香甜,超级正🥹✧ 冻芋圆冬瓜乌龙鲜奶茶✧ 冻柠檬寒夭青茶两杯都不错~冬瓜奶茶稍为甜一点,芋圆偏软糯,寒天青茶就更为清爽~

全日铁板烧优惠餐 $𝟭𝟰𝟴

✧ 精美前菜+时令田园沙律+ 面豉汤
绍菜加木鱼丝意想不到既好食,甜甜地~

✧ 大虾
大虾煎得啱啱好,加埋虾膏汁食好正🤪

✧鲍鱼 (+$100)
鲍鱼都新鲜,爽口弹牙~

✧ 美国牛肉薄烧
✧ 美国牛肉厚烧 (升级+$90)

✧ 铁板烧牛肉炒饭

✧ 铁板焦糖多士 (追加+$10)
多士加上牛油烘香,再撒上砂糖,烘到外脆香甜,超级正🥹

✧ 冻芋圆冬瓜乌龙鲜奶茶
✧ 冻柠檬寒夭青茶