2021-12-27
好耐冇同朋友去Cafe度打卡食野 呢间Cafe我都bookmark左好耐 一直都想试 俾佢地既环境同食物吸引左 今次就同朋友book左位晏昼去食lunch 餐厅位置近油麻地站 出左地铁大约要行十分钟左右 都唔算近地铁站 个位都几入 但都唔算太难揾 我地大约下午一点半去到餐厅 餐厅都坐满人 我地叫左两个Set Lunch 一个系慢煮卡邦尼宽面 一黎到已经闻到好香卡邦尼汁既味 好浓味 就咁望已经见到有好多汁 唔会好干 仲有卡邦尼一定有既烟肉 菇同埋温泉蛋仲叫左个青酱凤尾虾蝴蝶粉 系出面好少会食到青酱同埋蝴蝶粉 第一次食青酱觉得唔错 几好味 蝴蝶粉几特别 凤尾虾有五大只 好弹牙饮品拣左杯岩晒打卡既Blue Sky 卖相好令 入面系有椰子味同埋乳酪味 上面再加球云呢拿雪糕 味道都唔错 朋友叫左杯柚子蜜梳打 正正常常冇乜特别整体黎讲 食物唔错 几好味 岩晒打卡 店员服务好好
整体黎讲 食物唔错 几好味 岩晒打卡 店员服务好好