平时普通猫𝚌𝚊𝚏𝚎去得多,猫𝚋𝚊𝚛真系第一次去😆哩间系旺角近朗豪坊隔离~地址好方便👍🏻餐厅环境系木系英伦风,夜晚气氛唔错🥰猫猫都几多同埋好亲人,个别仲好活泼好动,我地同隔离几台既客人都玩得超开心呢度食物类型都算多,最特别系竟然有酒饮🍷除咗主食外仲有好多款小食同甜品🥰大赞👍🏻🍝蛋黄汁卡邦尼意大利粉 $𝟿𝟾卖相唔错👍🏻呢款比较洁身,蛋黄味香浓🥚仲有培根同香草,简单好食~🦑炸鱿鱼圈配芥末酱 $𝟼𝟾🐔日式鸡软骨唐扬 $𝟻𝟾都系新鲜炸出嚟👍🏻酥脆可口,仲有配酱,作为下酒小菜都唔错🥰🍰软心巴斯克焦香芝士蛋糕 $𝟼𝟾餐厅推荐嘅甜品👍🏻的确系唔错,比平时食嘅稍为甜少少,中间有软心好正🥰口感好,摆盘都好靓🫶🏻☕️𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶味道普通嘅白咖啡~感觉叫其他野饮会特别啲👍🏻🍵碧翠园 大极 $𝟻𝟻见到个名好得意就嗌嚟试吓✨听讲系使用京都府产嘅一番茶,味道唔甜,用返绿茶最原始嘅味道🍃分成上下两层卖相好靓😆不过如果想饮甜嘅抹茶可能要嗌返其他款~

🍝蛋黄汁卡邦尼意大利粉 $𝟿𝟾

🦑炸鱿鱼圈配芥末酱 $𝟼𝟾
🐔日式鸡软骨唐扬 $𝟻𝟾
都系新鲜炸出嚟👍🏻酥脆可口,仲有配酱,作为下酒小菜都唔错🥰

🍰软心巴斯克焦香芝士蛋糕 $𝟼𝟾

☕️𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶