2024-10-06
早排又去咗旺角揾食,行行下就见到一间好有日本风味嘅小店,装修好日本feel,一入到去感觉好舒服,店内布置简约适合同朋友仔倾计吹水。食物嘅款式系贵精不贵多,而且价钱定位合理。🥳**带子大板烧****大虾大板烧**今次我哋试咗2款口味,一上枱就见到大大份嘅大板烧,煎到金黄色好香口!烧汁酱同木鱼碎都好近日本口味,非常香浓。😋**香煎虎虾鲣鱼汤乌龙面**呢个真系好正!大大只虎虾煎到好香脆,肉质鲜甜,乌龙面吸满咗鲣鱼汤嘅鲜味,好浓郁,而且好暖胃。🦐**香煎鸡扒和风炒粉丝**2大块嘅鸡扒煎得刚刚好,肉质好juicy,粉丝配料都好充足,炒得亦都好香口,令人食唔停口。🐥**抹茶豆乳****柚子乳酸梳打**最后点咗2杯饮品,抹茶味好浓郁,豆乳好香滑,甜度适中,我自己私心推介!另外一杯梳打,柚子味好清新,乳酸梳打好解渴,好啱夏日消暑。🍵🥛
**带子大板烧**
**大虾大板烧**