刚刚off duty 就同我朋友嚟旺角食好嘢 我哋两个都几钟意呢一间位于弥敦道嘅 泰国餐厅 因为佢啲嘢食够地道多海鲜种类多 上菜快今次我哋就点咗个💗黄金咖哩软壳蟹 价钱亲民分量好多咖哩加埋我个饭食真系好好𩠌饭 软壳蟹份量好多眼落去松脆配埋咖哩汁好夹🦀💗嗌咗一大个泰国椰青🥥🥥非常 清甜多汁 椰子肉 都好多 过嚟下火 💗另外我哋share咗个蟹肉炒饭炒饭够镬气加埋啲蛋, 蟹肉够多🦀🦀🦀 对我啲钟意食蟹嘅人士嚟讲真系 唔使拆骨is天堂🍚💗另外朋友嗌咗个西瓜沙冰用新鲜🍉🍉西瓜打嘅都好清热气 好新鲜🥃🍭甜品我哋嗌咗个🥭仙芒果糯米饭系用黑白嘅糯米做嘅,加上椰浆真系好吸引 泰国芒果非常甜好当做 呢个甜品真系为我哋一餐泰国嘢画上完美嘅句号.🍭🧊

💗黄金咖哩软壳蟹

💗嗌咗一大个泰国椰青🥥🥥