2020-03-06
食过HeSheEat 既心太软真系食上隐,所以去开旺角又捉左屋企人同我食😊单骨蜜糖芥末鸡翼呢个系见到openrice 热门拣既,果然冇推介错😊单骨方便左我d懒人食用,一啖食哂😋炸到脆一脆,炸衣唔会太厚,肉质仲好鲜嫩,淋上香甜既蜜糖芥末酱,真系食到唔够喉丫👍🏻薯饼波波本身谂住系前菜应该份量轻量,点知佢系满满一大桶🙈🙈三四个人share都得👍🏻热辣辣上台,香脆既薯饼配上香浓既芝士酱真系好邪恶丫🙈仲有粒粒烟肉脆脆,增加个咸香感海鲜意大利饭呢个饭系好赏心悦目既鲜黄色,见到已经垂涎欲滴酱汁好够好浓郁,唔会干,饭粒食落口感绵密😋海鲜都比得好足料,每只都系打孖上👍🏻墨鱼汁意粉拣左扒虎虾,呢个同意大利饭既海鲜量比就少d,拣左扒虎虾,呢个同意大利饭既海鲜量比就少d,但虾肉质依然鲜甜爽口,意粉落左辣椒粉调味,但放心唔会好辣,仲可以加d柠檬汁增加个鲜味😊朱古力三重奏甜品控既我特别钟情心太软,外脆内软既口感真系无法抵挡😍每次都好期待切开佢d朱古力涌出黎个刻,食完真系觉得自己好幸福丫💕但如果佢可以分开心太软同其他个两个会比较好,因为食完心太软会好饱,而其他个两个可能系用黎解腻个朱古力味唔会太重,但为左个心太软都
单骨蜜糖芥末鸡翼
海鲜意大利饭
呢个饭系好赏心悦目既鲜黄色,见到已经垂涎欲滴
墨鱼汁意粉
朱古力三重奏
但如果佢可以分开心太软同其他个两个会比较好,因为食完心太软会好饱,而其他个两个可能系用黎解腻个朱古力味唔会太重,但为左个心太软都系要叫哂三个黎食😂
柠檬忌廉班戟卷
呢个又系见到系热门所以叫既🙈柠檬既清新可以清一清口腔,个饼皮做到好薄,柠檬既清新同浓郁既焦糖浆形成强烈对比,令到各自既味道都好出,但焦糖脆脆有d太大旧,如果可以整到小巧d会方便食用同埋都唔惊太腻😊
埋单$479,人均二百几可以食咁多野,cp值劲高👍🏻😍