2021-11-27
旺角📍楼上韩烧放题店👹🇰🇷好耐之前 系Running Man好hit嘅时候 已经有听过呢一间嘅韩烧🤣 今次终于有机会试吓佢系咩底细🤫$268 任食110分钟价钱方面 喺放题来讲算系比较贵 可能系因为包海鲜嘅原因😆所以我第一时间即刻叫咗佢哋嘅海鲜 种类唔算话太多 我自己就要咗海虾带子同埋生蚝 芝士蚝好邪恶 超多芝士🤤不过烧完只蚝吸晒啲精华会缩水🤭好彩有得任食肉嘅种类都算多 差唔多每只都嗌左一份 其中觉得最好食嘅系烤肥牛同雪花牛肉!!!肥牛全部都好薄身 油脂分明 好香牛味 正😍!雪花牛肉就比较厚身 连埋烧汁一齐烧 唔错👍🏿熟食方面要都唔错 其中炸物最为出色 叫炸鱿鱼须 炸鸡同埋煎饺子🤟🏻全部热辣辣 啱啱炸出来😋 面食就叫咗水冷面 佢哋真系落咗超~~多冰🥲有敏感牙齿嘅大家麻烦叫一叫少冰😵💫不过我都好唔争气咁食咗两碗Running 烧 (旺角)地址:旺角弥敦道726号9楼食物:👍🏿👍🏿👍🏿环境:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿价钱:💰💰💰服务:👍🏿👍🏿👍🏿性价比:👍🏿👍🏿👍🏿*满分:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
$268 任食110分钟
价钱方面 喺放题来讲算系比较贵 可能系因为包海鲜嘅原因😆
Running 烧 (旺角)
地址:旺角弥敦道726号9楼
食物:👍🏿👍🏿👍🏿