2022-12-16 54 浏览
旺角楼上休闲Cafe 今日 朋友带我嚟到旺角登打士街嘅楼上西餐厅 餐厅以简约嘅工业风装修 座位好阔落 好多卡位 坐得好舒服 夜晚同朋友过嚟慢慢食倾吓计 感觉好舒服😌 店员都好好笑容 感觉好亲切🥰🥰 香草忌廉烟三文鱼意粉$118 烟三文鱼切到成的花咁 好靓 佢唔净系知好靓 仲好好食 忌廉意粉 好Creamy 😋 特色黑椒猪手配薯菜$168 呢个餐都好抵 食猪手焗到啱啱好 唔会好干 配上啱啱炸起个薯角 我都比较钟意薯角多过薯条😄 仲配埋新鲜嘅沙律菜 份量非常足🥰🥰 我哋叫咗两个餐同朋友share食份量啱啱好😄😋 热朱古力 跟餐+ $5洛神花茶 跟餐加+$25天气好冻 所以我哋拣咗热饮 朱古力好香浓,仲有一粒棉花糖喺上边😄😌 洛神花真系好清 大大壶 可以慢慢饮 饮咗个喉咙好舒服👍👍 忌廉曲奇芝士蛋糕$48饭后甜品 我哋拣咗芝士蛋糕🍰 呢个芝士蛋糕唔会太甜 曲奇味香浓 好正🥰🥰 整体来讲 亲民价钱 算超水准 可以encore🥰🥰🥰 🎈Go Dutch Cafe (旺角)旺角登打士街43H号登打士广场10楼 kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlo
旺角楼上休闲Cafe

热朱古力 跟餐+ $5
洛神花茶 跟餐加+$25

忌廉曲奇芝士蛋糕$48

整体来讲 亲民价钱 算超水准 可以encore🥰🥰🥰

🎈Go Dutch Cafe (旺角)
旺角登打士街43H号登打士广场10楼

kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie