部屋咖啡室

homemadecafe
2024-07-07 128 浏览
今次同朋友去咗旺角登打士街广场12楼的Homemade Cafe食午餐。餐厅的座位使用大梳化,坐得舒服,适合三五知己一齐来食吓嘢及吹吓水。我哋order咗一个二人套餐$388,再额外加咗一个芝士西兰花$48,餐厅要收加一服务费。炸蟹饼(二人套餐)热辣辣,外层香酥脆,内饀鲜甜嫩滑,再点埋个甜酸酱,真系好享受呢种口感!10吋手拉千岛夏威夷 Pizza (二人套餐)饼底薄身,十分松软,而且边边仲带有少少焦香,配料方面,佢地用咗新鲜丰甜嘅菠萝,加埋烟火腿,再加埋芝士,十分滋味。黑松露杂菇意大利饭(二人套餐)饭粒煮得软硬度恰到好处,香浓的黑松露,加埋忌廉,芝士及杂菇作为完美的配搭,令人难忘。芝士西兰花浓郁香滑嘅芝士酱汁完全包裹住嫩嫩脆脆嘅西兰花,十分爽口,令人喜爱。朱古力沙漠同小红帽两杯饮品跟套餐各加$23朱古力沙漠朱古力味浓郁,口感香滑好饮。小红帽有鲜甜的士多啤梨,仲有士多啤梨果蓉,系士多啤梨爱好者的圣品!
炸蟹饼(二人套餐)
10吋手拉千岛夏威夷 Pizza (二人套餐)
黑松露杂菇意大利饭(二人套餐)
芝士西兰花
朱古力沙漠同小红帽两杯饮品跟套餐各加$23