2024-04-18
楼下成日有姐姐派传单,通常都快快脚行过,会miss左旺角新城,其实楼上都有好多野食!今日就同朋友食左e间日本居酒屋,装修同布置都有用心设计,门口既餐单已经有多款清酒供应,不愧系爱喝酒人士既好去处。同时餐厅仲做紧2小时无限饮既优惠,都几抵。日式芝士年糕芝士好浓郁,口感都Q弹,钟意芝士既你就唔好错过!黎到居酒居,当然要试下啲串烧喇!我地叫左七味鸡软骨、盐烧鸡皮串、盐烧鸡翼串及汁烧日本鱿鱼串,当中鱿鱼串推荐👍🏽👍🏽个汁好食,份量恰当,口感丰富!另外仲叫左盐烧鲭鱼,肉质都嫩滑,而且都大条既,两个人食岩岩好。牛肉寿喜烧锅牛肉既份量都好多,虽然e个价钱做唔到入口即溶,但起码份量都好足,食落都几有口感。入面既粉丝索晒寿喜烧既汁甜甜地好好食可惜我最钟意既味淋鱼干最后先上,虽然份量都系好足,味道亦好好,可惜我地已经饱饱地🥹对于想要放松饮酒食好西既人来讲,e度绝对是一个值得一试既地方。
日式芝士年糕
芝士好浓郁,口感都Q弹,钟意芝士既你就唔好错过!
黎到居酒居,当然要试下啲串烧喇!
鱿鱼串推荐👍🏽👍🏽个汁好食,份量恰当
,口感丰富!
牛肉寿喜烧锅