部屋咖啡室

homemadecafe
2023-08-03 45 浏览
有时候朋友仔问我,去旺角边度最好hea,最抵食。其实有不少楼上cafe都唔错,我去左部屋咖啡屋,同老公叫左个二人餐都够食。见到唔少年轻人都会在场玩桌游,增进友情。亦有知己好友,饮杯野倾下计,梳化位都多,叫餐时按钟仔就自然有店员帮到你,无咩事都唔会打扰你,所以都坐得好自在。香辣虎虾海鲜意粉虎虾大只,肉质爽口,已去肠,处理得好干净。仲有青口都新鲜。海鲜其实系蚬肉,份量适中,食落无沙,加上洋葱,茄酱,青椒,增加风味。辣度都算少辣,意粉拌著辣汁,很过瘾。至尊辣肉肠pizza饼底是薄批,有咬感,唔算好厚,两个人够食。肉酱,辣肉肠都够份量,青椒,蘑菇做衬托,热辣辣食既话,芝士都仲可以拉丝。热Latte 咖啡要加$8,我觉得一定要叫热饮,因为有拉花,所以我觉得值得叫。味道唔错,奶味重,如果有燕麦奶就好了。冻薄荷朱古力呢个同样都系要加$8,朱古力系偏甜,加上薄荷朱古力酱有冰凉感,所以叫正常冰,其实岩岩好。

香辣虎虾海鲜意粉

至尊辣肉肠pizza