2020-06-16
.早几日同佢朋友谂住见下,所以就拣咗呢间Café Shop 一边倾吓计一边食嘢。𠮶度有分室内室外,环境真系超靓,拍拖谈心简直系一流。谂唔到地方拍拖嘅话,真心个到可以一试。-《红酒牛尾饭》$80呢个饭嘅牛尾加咗红萝卜、洋葱同埋红酒落去煮。虽然冇乜红酒味但系食落个口感一啲都,有种入口即溶嘅感觉。啲汁同埋牛尾配埋个白饭食,真系好好味。个饭侧边仲有少少配菜,啱晒晏昼未食嘢嘅你用嚟开胃。.《鸡扒冷面》$77呢个鸡扒冷面嘅鸡扒,炸得好松脆,啲肉仲要好嫩滑。而个冷面呢,亦煮得啱啱好唔算好淋但系又唔系好硬。将个热辣辣嘅鸡扒配埋个冻冰冰冷面食简直系一流。-《冻荔枝绿茶》$47呢杯野入面会放一粒荔枝用嚟装饰。粒荔枝食落都几甜,茶味亦都几浓,茶底又唔算好甜,个卖相仲要几靓。啱晒想打卡嘅女士们用嚟影相呀!👅味道:8/10🍱卖相:8/10 🏠环境:9/10店舖唔系好大,座位亦唔系好多,但有分室外室内,而室外嘅环境会更加适合影相。.⭐️总评分:8.5/10其实店舖入边仲有免费wifi ,可以俾你坐系入面温下书同做下野。虽然性价比比较低,可以一试!
《红酒牛尾饭》$80
《鸡扒冷面》$77