同fd去旺角食饭一定唔少得去楼上cafe,呢间cafe好有特色,摆满晒胡桃夹子同玩具figures,玩味十足呀😍😍而且老板娘超热情❤️主动同我地倾计🤓-黑松露海虾带子意大利饭 $138呢个饭cp值真系好高💓有虾又有带子,仲要好夹,个意大利饭索晒d汁,松露酱嘅香味出晒黎🤪-挪威烟三文鱼沙律 $138呢度嘅野食真系好大份,好抵食,呢个沙律d菜好新鲜,同沙律酱完美融合,每一啖都唔会话觉得好dry,仲要有劲多块烟三文鱼🥰-特式小食拼盘 $138有日式煎饺子🥟、鸡翼、麦乐鸡、杂菜春卷、咖哩角同辣味薯角等,最值得赞嘅系我地影左一阵相摆左一阵都仲系咁脆咁好味,最后食到一旧都冇净🤪-蓝莓/特浓朱古力芝士蛋糕🍰(套餐+$15)必叫必叫🌟芝士味浓郁,口感够晒smooth,而且唔会话好甜,饭后食都唔会腻。
而且老板娘超热情❤️主动同我地倾计🤓

黑松露海虾带子意大利饭 $138

挪威烟三文鱼沙律 $138

特式小食拼盘 $138

蓝莓/特浓朱古力芝士蛋糕🍰(套餐+$15)