2019-08-03 26 浏览
今日放工要去旺角买少少野,顺便约埋朋友仔揾个地方吹水食饭...要坐得耐既当然要去楼上CAFE,今次去返呢间系金鸡,坐位又大又舒服,又有免费WIFI又有玩具,真系唔错泰式猪颈肉沙律(配意式油醋汁)$62:朋友钟意食沙律,所以点左呢个有点肉既沙律俾佢..份量都几多,猪颈肉肉质爽而不韧,蔬菜爽脆鲜甜,伴以清新酸酸地既醋汁,非常醒胃.盐酥鸡粒$48香脆得黎又热辣辣,内面既鸡肉鲜嫩咸香多汁,盐味唔会太浓,惹味香口Set Dinner G冬阴公忌廉汁海虾意大利粉$109是日餐汤系忌廉蘑菇汤餐汤绵滑顺口,充满了浓浓既蘑菇味,味道自然而不过腻,配埋面包粒,吸晒汤汁,更添口感层次.冬阴公忌廉汁海虾意大利粉呢个真系好特别,意泰Fusion,食落好惊喜意粉烟韧有弹性,沾上浓厚既冬阴公汁,开胃之余又惹味,配上海虾更添鲜味.(Set Dinner杯餐饮可补差额点$32以上既饮品)咕力乐$50-$32=补差额$18钟意朱古力既我,当然要点返杯黎饮...系众多既选择中,拣左呢杯由乐家杏仁糖配朱古力冰,饮落唔会太甜,乐家杏仁糖味唔算太突出,但最后食到杏仁脆粒,都几特别,蛮顺口好喝.红粉菲菲$50朋友拣左呢杯系由杂莓配
又有免费WIFI又有玩具,真系唔错

泰式猪颈肉沙律(配意式油醋汁)$62:
朋友钟意食沙律,所以点左呢个有点肉既沙律俾佢..
盐酥鸡粒$48
Set Dinner G冬阴公忌廉汁海虾意大利粉$109
是日餐汤系忌廉蘑菇汤
冬阴公忌廉汁海虾意大利粉
呢个真系好特别,意泰Fusion,食落好惊喜
(Set Dinner杯餐饮可补差额点$32以上既饮品)
咕力乐$50-$32=补差额$18
钟意朱古力既我,当然要点返杯黎饮...
红粉菲菲$50
朋友拣左呢杯系由杂莓配乳酪冰,第一啖饮起来似益力多味,再饮会有莓味,味道酸酸甜甜,边食野边饮好解油腻感.
(Set Dinner可优惠价加$10点2款蛋糕)
我拣左纽约芝士蛋糕,浓郁芝士味,望上去好厚实,但入口细致滑溜,愈吃愈上瘾
  • 冬阴公忌廉汁海虾意大利粉
  • 盐酥鸡粒