餐厅: Bamboo Thai (朗豪坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-08-15 667 浏览
✨ 软壳蟹米纸卷($98)中间除咗主角炸软壳蟹件外,仲有萝卜丝同青瓜丝,比较钟意加埋牛油果同埋芒果,炸软壳蟹唔会好油,除咗带微酸嘅芒果仲有少少辣嘅汁,整体食落都几清爽。 ✨ 泰式烧猪颈肉($98)虽然系猪颈肉但冇连太多肥肉,令食落偏爽口同唔算太油腻,配埋嘅汁酸酸地几开胃。 ✨ 马沙文咖喱慢煮猪肋骨($178)肉肉份量都几多(约五至六块),经慢煮嘅猪肋骨非常淋身入味,马沙文咖喱唔辣,香叶同椰奶味突出。✨ 泰式火车头和牛炒饭($148)饭底炒得唔错,干身香口,配料除咗牛肉之外,仲有芥兰、洋葱、小蕃茄、青瓜等。 ✨ 飞天通菜($78)本身应该有少少辣,不过我哋唔太想食辣,餐厅就帮我哋整成唔辣~份量适中,味道正常发挥。 ✨ 芒果糯米饭($78)食泰国菜好似真系一定叫芒果糯米饭 😆,呢一款除咗芒果同糯米饭本体之外,仲有椰子雪糕,椰子雪糕仲有啲椰子粒系入面 🤭,好食~ ✨ 泰式咖啡($42) ✨ 荔枝青柠梳打($48)·拥有三间分店的泰国菜餐厅,除咗旺角店外,仲有两间分店分别位于荃湾同埋将军澳,如果prefer想去环境坐得舒服啲嘅泰国菜不妨留意一下~·🧾 需加一服务费💰 $844.8
✨ 软壳蟹米纸卷($98)
软壳蟹米纸卷

✨ 泰式烧猪颈肉($98)
泰式烧猪颈肉

✨ 马沙文咖喱慢煮猪肋骨($178)
马沙文咖喱慢煮猪肋骨

✨ 泰式火车头和牛炒饭($148)
泰式火车头和牛炒饭

✨ 飞天通菜($78)
飞天通菜

✨ 芒果糯米饭($78)
芒果糯米饭

✨ 泰式咖啡($42)
泰式咖啡

✨ 荔枝青柠梳打($48)
荔枝青柠梳打

🧾 需加一服务费