2024-10-13
前排嚟琼华食饭见到呢间台式火锅写住无限时觉得好吸引而家想揾间无限时嘅餐厅都难,仲要系任食!唔惊挂住同fd倾计食唔切,啱晒大胃王or食嘢慢嘅朋友😆而价钱只系由$247起,好抵食咁汤底一共有十几款选择,鸳鸯锅另加$48同行朋友唔食辣就无拣麻辣锅,拣咗沙茶牛肉汤底都好惹味,沙茶味浓得嚟唔会觉得好咸,锅底有牛腩几好味另一款系比较清淡嘅椰子鸡药膳汤底,一滚起就闻到好香椰子味,用嚟渌海鲜同菜好夹我哋拣最平set A Prime Grade 美国安格斯牛肉 +西班牙无激素猪肉片牛肉肉味浓郁唔会太肥腻,西班牙猪肉片估唔到都唔错,切得够薄食落唔会鞋其他火锅配料选择都好多,除咗有好多款台式丸,更有手工丸同手工饺子推介手工三宝丸(墨鱼丸、猪肉丸、牛肉丸) ,整得细细粒好快熟手工墨鱼滑有细细粒墨鱼而且鲜味👍🏻海鲜质素都唔错,是日精选海鲜系蚬够新鲜蚬肉大粒食落鲜甜完全无沙自助饮品柜款式超多,试咗几款樽装台式茶都几好饮
而价钱只系由$247起,好抵食咁
汤底一共有十几款选择,鸳鸯锅另加$48
手工墨鱼滑有细细粒墨鱼而且鲜味👍🏻
海鲜质素都唔错,是日精选海鲜系蚬
够新鲜蚬肉大粒食落鲜甜完全无沙
自助饮品柜款式超多,试咗几款樽装台式茶都几好饮