2024-06-23 21466 浏览
呢日下昼好得闲 就揾咗呢间无限时火锅放题食吓🥰 唔受时间嘅束缚就可以食得更加自在啦 呢日叫咗个最高级嘅套餐嚟叹吓✌🏻锅底我地拣咗个鸳鸯锅 分别嗌咗爆浆熔岩芫荽豆腐锅同埋麻辣鸭血冻豆腐锅 麻辣锅有大 中 小辣三款选 嗌小辣都已经好惹味🌶️ 芫荽锅几清凉 烹煮蔬菜几夹肉类呢个餐包括咗多款雪花纹理丰富嘅肉类 当中我最钟意系极上prime grade霜降牛小排 因为食落口好嫩滑🐮 极级SRF极黑和牛肩脊肉 同埋极级prime grade安格斯牛颈脊嘅牛肉味都几浓郁👍🏻 无谂过猪肉嘅质素都几好 西班牙伊比利亚黑毛猪 食落口几有口感🐷海鲜是日精选海鲜 一份有齐蛏子同埋海蚬 都几新鲜 冇沙🐚 火锅必备有大大只嘅生猛海虾 脆鲩鱼片同埋脆骨腩🐟 呢度仲有白鳝片火锅配料每份火锅配料都standardised咗一份三粒😂 呢次我地都试咗好多款😗 手工三宝丸 一份有齐墨鱼丸 猪肉丸同埋牛肉丸 每粒都细细粒🍡 我地仲有嗌手工墨鱼滑 Q弹正方形鱼腐 台湾鸭血 蟹粉丸 芝士肠 香菇皇廷贡丸 芝心包同埋鱼皮饺🥟 当中较深印象嘅系金沙鱼蛋同埋酱爆浓芝牛丸 因为入面嘅馅系流心 真系要睇热🤓 另外蔬菜更有特别嘅番薯苗🥬小食一

锅底

肉类

海鲜

火锅配料

小食
一坐低已经见到自家制Shake Shake黄金地瓜条有四款口味嘅Shake Shake可以选择😮 包括甘酶 蕃茄 香辣同埋海苔 我今次试咗香辣味 黄金地瓜条都炸得几干身 另外香口野唔少得嘅炸鱼皮同响铃卷都系每次火锅都会嗌😝

饮品
有多款无酒精饮品可以自由享用 当中包括自家制嘅无糖茶 汽水同埋其他罐装茶类饮品🍵 个人几钟意餐厅嘅自家制桂花乌龙同埋自家制爱文芒果茉莉花茶🥭 芒果茉莉嘅味道几特别 冇谂过呢个配搭又唔错😌

雪糕
火锅可以享用一人一杯嘅雪糕🍦 当中有Häagen-Dazs雪糕同埋Mövenpick雪糕可以选择 我地就试左两款特别口味嘅雪糕 椰子味道好香 咖啡口味好浓郁☕️

呢间放题最正就系无限时 啱晒约埋一大班朋友边食边吹水💛
2026 浏览