2024-04-24
呢晚友人带我嚟旺角呢一间Cafe倾吓偈☕️ 环境几光猛 仲有落地玻璃可以睇到街景🏙️ 店员嘅服务仲唔错添㗎凯撒沙律晏昼食得太饱 打算嗌份沙律清清地食吓🥗 份量几充足 适合两个人分享 我哋嗌咗最Classic嘅Caesar salad 配料有香脆蒜蓉包粒 烟肉碎 同埋大量嘅芝士🥳 牛肉芝士汉堡配薯条几欣赏呢度嘅burger🍔 入面嘅牛肉汉堡非常Juicy 有生菜 番茄 芝士等嘅配料 连个包都有特别制作 先涂上牛油 然后再煎香㗎😂 侧边嘅薯条份量好多 食得出系即叫即炸鸡肉墨西哥饼呢个有大量芝士喺入面 热辣辣时仲做到冇芝士拉丝嘅效果😝 入面嘅馅料主要有茄汁 鸡肉 墨西哥辣椒 侧边有sour cream可以点嚟食薄荷朱古力咖啡呢杯咖啡系一只狮子🦁 个拉花真系够晒有创意呀 味道方面有淡淡薄荷嘅refreshing 又有朱古力嘅甜味 真系好啱同朋友倾偈嘅时候饮呀呢度嘅环境同食物质素都唔错 店员不时为我哋加水👍🏻 咁好服务 竟然仲冇收加一服务费 真系好抵嚟啊
凯撒沙律
牛肉芝士汉堡配薯条