2022-05-06
📍Tuned Coffee & Roastery @tunedcoffee ☕️今日误打误撞嚟咗旺角闹市中嘅一间Cafe~😚🫶🏼Tuned Coffee & Roastery!! 呢间餐厅比我想像中大 而且嘢食都几好食!♪( ´θ`)ノ下次会再嚟Encore!!🤤🍮伯爵茶布甸 Earl Grey Egg Pudding $45 呢一个布甸嘅层次感十足!🫶🏼😚除咗有一般嘅焦糖做酱汁之外 仲有啲柚子调味🤤🍮正呀!而且味道唔会话太甜同腻!☕️热情果梳打 PassionFruit Soda Ale $50个人来讲好钟意饮热情果梳打~ 但系市面上嘅Cafe做嘅热情果梳打都系净系用糖浆整嘅 但系依间cafe就咁睇想就会见到佢系超级用心 有半个热情果放咗喺上面😱😱同埋有好多真材实料嘅核~ 🤤🤤大爱依杯Soda!总括而言呢间餐厅无论系装修定系食物都好靓!绝对唔会hea妳🤤stay tuned for the next post!! 下个post系 @tunedcoffee 嘅打卡位资讯同埋门面design🥰🥰📍Tuned Coffee & Roastery太子洗衣街163-163A号鸿德大厦地下B号舖
📍Tuned Coffee & Roastery
太子洗衣街163-163A号鸿德大厦地下B号舖