2023-04-15
🔻5%Cafe座位阔落,同朋友倾吓计玩吓game就最好不过☺️食物同饮品都多选择🫶🏻🌕 5% 𝓗𝓪𝓷𝓭𝓶𝓪𝓭𝓮 𝓑𝓮𝓮𝓯 𝓒𝓱𝓮𝓮𝓼𝓮 𝓑𝓾𝓻𝓰𝓮𝓻 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓕𝓻𝓮𝓷𝓬𝓱 𝓕𝓻𝓲𝓮𝓼 5%手打牛肉肉芝士汉堡配薯条💲148🌟5%手打牛肉汉堡,半溶芝士配上生菜🥬+蕃茄🍅 简单嘅配菜突显出手打牛肉嘅原味,牛肉非常厚实,唔会干身😙🌕 𝓣𝓱𝓸𝓾𝓼𝓪𝓷𝓭 𝓘𝓼𝓵𝓪𝓷𝓭 𝓢𝓮𝓪𝓯𝓸𝓸𝓭 𝓦𝓪𝓯𝓯𝓵𝓮 𝓟𝓲𝔃𝔃𝓪 🍕 千岛海鲜窝夫薄饼🧇💲118🌟薄饼用最流行既窝夫饼作饼底🙆🏻♀️海鲜配料加上芝士同千岛酱😋配上少少甜的窝夫饼底,带出鲜味的化学作用🥰🌕 𝓑𝓵𝓾𝓮 𝓗𝓪𝔀𝓪𝓵𝓵 💲52🌟非常吸睛,蓝黄色嘅配衬感觉像蓝天,瞬间去咗旅行嘅感觉,入口清凉❤️❤️❤️ 充满夏日气息嘅饮品☺️🌕 𝓗𝓸𝓽 𝓑𝓪𝓫𝔂 𝓣𝓸𝓭𝓭𝔂 💲52🌟黑麦茶加姜 ,肉桂,蜂蜜,柠檬煲出黎,姜味唔太辣,加上柠檬蜂蜜十分顺喉,肉桂香浓郁,饮完成身暖晒☺️💡🥚🅃🄸🄿🅂 💡ツ油麻地港铁站🚇A1出口步行约3分钟🥰ツ油麻地港铁站🚇E出口步行约5分钟🥰ツ💁🏻♀️应援活动,包场活动
🌕 𝓑𝓵𝓾𝓮 𝓗𝓪𝔀𝓪𝓵𝓵 💲52🌟
🌕 𝓗𝓸𝓽 𝓑𝓪𝓫𝔂 𝓣𝓸𝓭𝓭𝔂 💲52🌟
💡🥚🅃🄸🄿🅂 💡
ツ油麻地港铁站🚇A1出口步行约3分钟🥰
ツ油麻地港铁站🚇E出口步行约5分钟🥰
ツ💁🏻♀️应援活动,包场活动