2021-03-09 452 浏览
呢间大胜丼有好多唔同丼饭比你拣,各式烧肉丼刺身丼都有得拣。而刺身丼除左佢本身既set之外,仲有得拣自选丼,自己tick想要啲咩刺身。不过有选择困难症既我就叫翻佢本身menu有既野就算la🙈  1️⃣火炙狂牛丼($105)见到个名已经觉得好似好正咁,就叫左呢个食。佢食落比佢望落更加惊喜😳啲牛熟度啱啱好,唔会太过熟,咬落仲好有肉汁,唔会好似一啲出面食既牛丼咁,啲肉好韧咬唔开咁。而最正既系,个饭啲蒜味好香,将个温泉蛋同埋佢啲蒜片、洋葱捞埋一齐食,个饭食落唔会干针针乜味都冇,啲蒜味好香好好食。成个饭唔系正系得个牛系主角,个饭本身都几出色。  2️⃣碎葱吞拿鱼角切鱼生丼($168)呢个丼饭都几大兜,有吞拿鱼蓉、三文鱼同埋啲三文鱼籽,每样鱼生既份量都唔少🍣,同埋啲鱼生都新鲜。三文鱼有一定既厚度,所有野都几鲜甜。

1️⃣火炙狂牛丼($105)

2️⃣碎葱吞拿鱼角切鱼生丼($168)