2022-10-03
𝗪𝗼𝗼𝗵𝗼𝗼又系我最中意既日本菜👐🏻位于旺角既藤绝对系厨师发办既亲民价之选🤤平日夜晚去好满座,一定要𝗯𝗼𝗼𝗸位以免摸门钉🫢➣藤&𝗧𝗲𝗻𝗴 𝗦𝗲𝘁 (💰𝟯𝟮𝟴)👉🏻前菜、寿司𝟴贯、甜品、汤𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰.𝟮/𝟱师傅上菜时细心介绍各款寿司同进食先后次序~平时我麻麻地汤,呢款系吸物野菜豆乳汤,饮落豆香味重🫶🏻寿司包括甜虾、帆立贝、吞拿鱼腩、金目鲷、深海池鱼、真鲷鱼同油甘鱼~食材用料上乘😙全部都好新鲜😚仲有我最爱既吞拿鱼蓉三文鱼籽杯❤️甜品系红豆熊仔饼🫘同樱花水信玄饼🤤➣藤之极上吞拿鱼寿司盛盒(💰𝟭𝟴𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱呢个𝗦𝗲𝘁都相当丰富👐🏻有中拖罗、大拖罗、脑天、鱼蓉同吞拿小卷🤤绝对系吞拿鱼爱好者必点既𝗦𝗲𝘁😚 个人最钟意既绝对系大吞鱼𠮶种油脂布满口腔嘅感觉🫣➣蒲烧鳗鱼丼(💰𝟴𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟵/𝟱师傅会系你面前烧鳗鱼😛烧到表面焦香既鳗鱼,淋上秘制鳗鱼汁,捞埋饭一齐食真系好满足!另外采用左日本珍珠米,饭既软硬度岩岩好,多啲汁捞饭就好啦🫶🏻🥰用尼个价钱食到一碗高质素鳗鱼饭真系超爽🤓🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬💰𝙥𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙖𝙙: ~$𝟰𝟬𝟬
➣藤&𝗧𝗲𝗻𝗴 𝗦𝗲𝘁 (💰𝟯𝟮𝟴)
👉🏻前菜、寿司𝟴贯、甜品、汤
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰.𝟮/𝟱
➣藤之极上吞拿鱼寿司盛盒(💰𝟭𝟴𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱
➣蒲烧鳗鱼丼(💰𝟴𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟵/𝟱
🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬