2024-01-17
小猫咪 🐱 出世!!嚟到喵天尼,一坐低嗌完嘢食,竟然俾我哋遇到有猫BB出世㗎!布偶猫妈妈今日突然早产,然后喺正我哋个位附近,然后全场一齐为猫妈妈打气,呢只猫妈妈同我哋好有缘,所以一入嚟呢间餐厅嘅印象就已经系极好🥰平时去啲猫Cafe其实都会有好多嘅猫猫,但系呢间嘅猫猫明显地好钟意人类,我一坐低就即刻有一只灰黑色嘅猫猫爬上我嘅大髀度坐,然后我踎喺地下睇猫妈妈生BB,又有两只猫猫哩入我裙底度,喺度玩,好搞笑😆,好开心!我哋嗌咗set dinner,有前菜或者汤选择,西兰花薯仔🥔忌廉汤都唔错,然后简单嘅用醋嘅沙律清清地,主菜拣咗卡邦尼意粉🍝,同埋鲜蟹肉蟹膏忌廉意粉,蟹肉蟹膏意粉上面有好多蟹籽,捞埋落去感觉唔会好浓味,都几好食,另外一个卡邦尼蛋黄意粉,因为佢有Ham会比较浓味啲,但系又唔会好重芝士味,系火腿咸香为主。散叫咗份蜜柚鸡翼即叫即炸,配埋柚子酱酸酸甜甜,好开胃。嘢饮方面今次试咗冰浓朱古力🍫同埋鲜奶咖啡,又系一甜一淡嘅选项,配合埋个是日雪糕甜品,觉得自己拣得好好😛。好希望佢哋猫BBS 健康快乐,下次要再嚟探BB。What are Wonderful night♥️🐈
好希望佢哋猫BBS 健康快乐,下次要再嚟探BB。
What are Wonderful night♥️🐈