2024-06-03
小朋友好钟意猫,不时都会去下啲猫猫Cafe玩吓。朋友介绍旺角呢间猫啡,话系非常之好,地方舒服又阔落,今日就带女去玩。猫啡喺旺角黄金地段楼上店,空间算大,枱唔多,有充足嘅地方比客人同猫玩,有个非常大的地台上有餐枱,有2个千秋椅,感觉好Chill。非常欣赏猫啡有爱心有善心,餐厅大部份为收养流浪猫,亦会帮助流浪猫,支持客人系度领养代替购买,有意领养可直接向餐厅查询。墙上就贴晒每只猫猫的介绍,有相,年龄,性格,特征等,非常用心。我哋坐低之后,阿女已即刻出去同猫玩,我点了2个餐。🌟Meow之套餐香煎日本刺身带子黑松露扁意粉 + 小食 + 生椰拿铁食物都做得用心,意粉好食,小食系薯角,生耶拿铁不输出面嘅coffee shop。🌟喵全日早餐丰富的全日早餐有烟三文鱼,猫猫样的面包好得意。餐厅干净企理,冇限时,我哋同猫猫玩下食下嘢都玩咗2个钟,值得推介。
我哋坐低之后,阿女已即刻出去同猫玩,我点了2个餐。
🌟Meow之套餐
香煎日本刺身带子黑松露扁意粉 + 小食 + 生椰拿铁
🌟喵全日早餐
丰富的全日早餐有烟三文鱼,猫猫样的面包好得意。