朋友介绍依间既全新甜品火锅放题 ,120分钟仼食,有超过20款甜品选择。环境方面,门口有个小型饮品区提供饮品,同放咗一只巨大型花花熊,而装潢以粉白色为主🩷🤍,连碗碟都用上我最爱既le creuset,色彩缤纷好靓😍😍,地方都好大好阔落好多座位!坐得舒服!-💵晚市(高级B) $278/位 120mins -美国 Prime牛下肩胛-美国四方肥牛-美国精选肥牛-田野乡村嫩猪花肉-三黄鲜鸡-羊肉卷🌟9:00pm-2:00am入座无限时任食😍🍲火锅汤底(升级鸳鸯锅加HK$50)🧏🏻‍♀️胶原蛋白养颜美容锅-香浓奶白汤感觉,唔淡👍🏻🍅维他命C蕃茄玉米锅-超级浓郁蕃茄味🥰💕 肉类六款仼食肉类,推荐依两款美国 Prime牛下肩胛: 丰富大理石油花,肉质有口感唔会太坚实👍🏻美国四方肥牛:肉质软腍有牛味🫶🏻-🩵自助区💙火锅配料自家制炸响铃、炸鱼皮、汉堡扒、脆炸午餐肉、菜类、水鱿鱼、豆百页、炸猪皮、鹌鹑蛋、丸类、腐皮鱼卷、豆卜、陈皮鱼蛋等特别推荐汉堡扒、脆炸午餐肉,煎炸得好香口,浸一浸火锅更好食🥰,水鱿鱼都比较小见,新鲜爽口唔会霉!面类系Ipad内可选,推荐拉面🍜!超弹牙有口感🥹💙地道小食:炸馒头、蒜香鸡翼

💵晚市(高级B) $278/位 120mins
-美国 Prime牛下肩胛
-美国四方肥牛
-美国精选肥牛
-田野乡村嫩猪花肉
-三黄鲜鸡
-羊肉卷
🌟9:00pm-2:00am入座无限时任食😍

🍲火锅汤底(升级鸳鸯锅加HK$50)
🧏🏻‍♀️胶原蛋白养颜美容锅-香浓奶白汤感觉,唔淡👍🏻
🍅维他命C蕃茄玉米锅-超级浓郁蕃茄味🥰

💕 肉类
六款仼食肉类,推荐依两款
美国四方肥牛:肉质软腍有牛味🫶🏻

🩵自助区

💙火锅配料

💙地道小食:炸馒头、蒜香鸡翼尖、碗仔翅
炸馒头,炸得香脆不油腻,内软绵,而且放咁耐都hold得到脆口同暖笠笠,必食😋,碗仔翅同街买既一样足料😚

💙 甜品
自动Pancake机: 必食!热辣辣,唔会太粉感,加上枫糖浆,好满足🫶🏻

雪糕:CocoBerry、dadino 牌子
汤圆糖水:芝麻汤圆,钟意食烟靭野必食🤣
开心果曲奇🍪: 有惊喜,有轻脆感又开心果淡香味刚好
开心果糯米糍:爆满开心果碎,唔算好甜,皮够软糯👍🏻
焦糖法式炖蛋:有啲似日本便利店好兴𠮶只法式焦糖冰淇淋!一样有焦糖脆块,但整体会比它更甜一点。
豆腐花/凉粉:仲可以diy芋圆、爆爆珠🥰

不能尽录:栗子意大利芝士饼,大菜糕,香茅冻,桂花糕,蜜瓜奶冻,布甸

当日仲有🎃万圣节限定款👻:
朱古力慕丝
香草蛋白球
绿茶蛋糕卷
木糠布甸
柠檬蛋糕
泡芙

💙饮品🥤
罐装饮品、自家冷泡茉莉花绿茶、鸿福堂凉茶、咖啡机等

另有机岀既自家制竹蔗茅根马蹄水、自家制乌龙茶、自家制洛神花茶、柚子沙冰、芒果沙冰🍧
特别推荐竹蔗茅根水,饮落清甜,感觉清热,食完火锅返去都冇喉咙痛🤣🤣,另外都见到好多人排队饮沙冰,超受欢迎!

环境:8/10
服务:9/10