2023-02-23
[ 三一饺子 ]听闻有个好出名嘅招牌流芝饺🧀,嚟开旺角要去试下先😝✿ 饺子大阪烧 (10只) $58大阪烧饺子第一次食,好特别,将原有大阪烧嘅调味,配上猪肉饺。众所周知大阪烧最主要喺食个酱汁,咁样嘅配搭,既食到大阪烧嘅味道,但又无盖过饺子嘅原味😋😋✿ Double 松露流芝士饺🧀🧀 (10只) $96 皮薄够脆口,将热辣辣即溶嘅松露芝士淋落猪肉饺上面👅简直喺Perfect match,果然系店铺最受欢迎之一,推荐必点!✿ 芫荽猪肉饺 拼 蒜芯猪肉饺 (8只) $44食完香脆嘅煎饺,叫翻个汤饺食先。香香嘅芫荽饺,味道清新☘️另外蒜芯爽脆口感又重蒜头🧄味道,好惹味。汤底🍲系出名招牌豆浆虾汤,鲜甜美味。✿ 甘煮野菜🥬 $29有椰菜、冬菇、芋丝&白萝卜,用咗关东煮汤底煮出嚟嘅菜,特别喺白萝卜,好入味🤤✿ 桂花乌龙茶🌺 $28浓浓既桂花乌龙茶,底部有少量桂花,饮落少少甜味,好fresh。✿ 白桃乌龙茶🍑🍑 $28无糖茶有香香既桃味,好解腻,唔错👍🏻总结🫦叫左3款饺子各有唔同嘅特色,足料性价比高,主打招牌即溶松露流芝饺🧀真心觉得系必试🤤比较少饺子店会食到。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
听闻有个好出名嘅招牌流芝饺🧀,嚟开旺角要去试下先😝
✿ 饺子大阪烧 (10只) $58
✿ Double 松露流芝士饺🧀🧀 (10只) $96
✿ 芫荽猪肉饺 拼 蒜芯猪肉饺 (8只) $44
✿ 甘煮野菜🥬 $29
✿ 桂花乌龙茶🌺 $28
✿ 白桃乌龙茶🍑🍑 $28
无糖茶有香香既桃味,好解腻,唔错👍🏻
总结🫦
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿