2024-05-29 2601 浏览
呢间小店 系大厦一层一单位虽然餐厅地方细细平日嚟讲都算有人气食物好有水准服务员好nice宜家餐碟上名字有不同的店内大多菜式都选用慢煮的方法去烹调感受到食物都是厨师用很多心机去制作的如果坐近窗边,可以望到旺角的繁华夜景另外下次帮衬比个code 有折😍餐厅有几款 Set Dinner选择,最得意系有一个系是日精选要问店员Set dinner 包括是日餐汤/田园沙律+主食+饮品+28蚊转其他饮品/指定啤酒+38蚊转沙冰饮品/指定红白酒指定啤酒或红白酒可无限追加+48蚊配是日甜品我哋要二个set Dinner👉田园沙律😋用料新鲜食落够fresh蕃茄切粒粒易入口同入味👍🏻唔好漏咗碟边红色粉不是装饰捞埋落沙津更加好味👉是日餐汤系洋葱汤😋好浓郁嘅洋葱味,个汤好甜好清,有好多洋葱喺入面,埋香脆嘅法包外脆内软,点汤一流👉美国海岸猪梅肉扒😋肉味香浓嘅猪梅肉扒,厨师好细心介绍系八成熟,个人觉得口感同味道啱啱好!猪梅肉扒嘅肥瘦比较均匀,唔会太重油脂,入口啖啖偏向松软加埋薯,简单的薯蓉,也坚持用新鲜的土豆自己亲手搓成薯泥👍🏻好满足👉🏻牛肝菌汁南非鲍鱼仔意大利云吞😋酱汁好特别,煮到刚刚好挂汁效果配意大利云吞相当配
呢间小店 系大厦一层一单位
虽然餐厅地方细细
平日嚟讲都算有人气
食物好有水准服务员好nice
宜家餐碟上名字有不同的
店内大多菜式都选用慢煮的方法去烹调
感受到食物都是厨师用很多心机去制作的
如果坐近窗边,可以望到旺角的繁华夜景
另外下次帮衬比个code 有折😍

捞埋落沙津更加好味

👉是日餐汤系洋葱汤😋

👉美国海岸猪梅肉扒😋

👉🏻牛肝菌汁南非鲍鱼仔意大利云吞😋
酱汁好特别,煮到刚刚好挂汁效果
配意大利云吞相当配合👍🏻鲍鱼仔系mini size刚好配合云吞一同食用,口感完全唔同

👉🏻配一红一白酒
二款都易入口