2023-09-01
同男朋友试新野,拣左呢间新开既墨西哥fusion酒吧餐厅🥃。餐厅装修简洁,有埋bar枱好有格调,唔系啲阴阴暗暗既餐厅👍🏻。🔅秘制烧墨鱼 ($108)呢个上网睇图已经觉得好吸引🤤,秘制酱汁好香好惹味,烧墨鱼🦑火喉啱啱好,保持到鲜味又够弹牙👍🏻。🔅烩牛面颊卷面 ($188)牛颊肉🐮煮到好入味好腍,有微微红酒香气🍷。意大利卷面系手工制,食落有口感,仲可以卷住更多既汁🍝,唔错唔错😋。🔅串烧拼盘 ($78)有猪同鸡各3串🍖,烧得表面微焦,配上秘制seasoning食到LAMLAM脷😋。有少少沙律菜平衡返🥗。🔅墨西哥夹饼 ($208)食墨西哥菜点可以唔食tacos 🌮!玉米饼好crispy,有牛油果酱、莎莎酱同sour cream,口感好丰富😳。🔅手工单骨炸鸡翼 ($78)见系单骨鸡翼所以叫左😚,好方便食。鸡翼炸起热辣辣,好香口好邪恶😈。💬无论系环境定食物我地都好enjoy,价钱合理,staff又nice,难怪咁多好评👍🏻。
🔅秘制烧墨鱼 ($108)
🔅烩牛面颊卷面 ($188)
🔅串烧拼盘 ($78)
🔅墨西哥夹饼 ($208)
🔅手工单骨 炸鸡翼 ($78)