2023-11-21
闹市中既露营胜地🏕️ 餐厅位于朗豪坊内,占地广阔又有空间感✨ 装修设计以木材、植物及露营用品为主,门口位更设有秋千椅,周围亦有帐篷及灯饰等布置,似去咗室内豪华营,好有氛围感,啱晒同一大班朋友聚会😍❀ 营火烤原只龙虾 🦞由店员即场帮手烧原只龙虾😍 已拆好既龙虾肉口感爽弹,食落啖啖肉好正☺️ 旁边仲有芦笋、紫薯、薯仔及粟米配料,亦可蘸上牛油令味道更香~❀ 营火烤原只鱿鱼 🦑除咗龙虾,仲有烧原只鱿鱼✨ 烧完店员亦会帮忙剪开一小件方便食用👍🏻 鱿鱼新鲜弹牙,带阵阵香烤味,配菜味道清新又爽脆😝❀ 豆腐柚子樱花面 🍝冷面带微微樱花味,口感清爽☺️ 伴上香滑豆腐、蒟蒻及柚子酱油食,清新又鲜腻❀ 唐扬广岛蚝红椒肠酱 🦪炸得外脆内软,肉质肥美juicy🥰 配以微辣既红椒肠酱更加惹味❀ 营火巧克力棉花糖夹饼 🍫餐厅准备好小火炉比客人自己烧,好玩又好味☺️ 烧棉花糖时要离远少少火炉,烤至金黄色,外脆内软食最正❤️ 仲可以将椰子饼夹住朱古力酱及棉花烧食~❀ 花生酱焦糖金脆奶昔 🍹听个名就觉得好邪恶🤤 花生酱奶昔味道浓郁,口感顺滑,加埋表面既焦糖脆脆,甜而不腻👍🏻❀ 草莓柠檬汽水 🍹卖相好靓✨ 影完相得冰粒慢慢溶化后再
❀ 营火烤原只龙虾 🦞
❀ 营火烤原只鱿鱼 🦑
❀ 豆腐柚子樱花面 🍝
❀ 唐扬广岛蚝红椒肠酱 🦪
❀ 营火巧克力棉花糖夹饼 🍫
❀ 花生酱焦糖金脆奶昔 🍹
❀ 草莓柠檬汽水 🍹
卖相好靓✨ 影完相得冰粒慢慢溶化后再饮,味道更香浓,酸甜又开胃~