2022-06-07 198 浏览
今次同小朋友黎旺角 呢间宠物友善餐厅,呢度有啲打卡位俾主人同宠物影下相,主人们可以系宠物冲凉扮靓靓嘅期间食住嘢等, 扮完靓靓仲可以即场打卡📷。呢度有好多个打卡位都好靓, 我嘅小朋友好钟意呢个宠物友善波波池、花花吊椅、 霓虹灯宠物主题打卡位同 车车打卡位。 呢度除咗有主人餐仲有宠物餐, 仲可以买下嘢。讲返啲食物先,今次我order咗香烤春鸡伴薯菜 , 经过烤焗嘅配菜, 香烤春鸡都皮脆,鸡脾位肉嫩, 配上柠檬同香草,觉得几清新,都几欣赏呢只香烤春鸡 .另外我order咗一份 滑蛋旋风鳗鱼饭 俾小朋友, 卖相靓加上橙色蟹子粒粒同黑白芝麻, 食咗之后非常有惊喜地讲我知原来蛋入面系一层鳗鱼再一层饭。 个饭份量都好足,蛋系嫩滑, 鳗鱼都好入味!.嚟呢度食嘢我哋仲有一个目的,其实系想见下不定期出现嘅🦜鹦鹉店长,可惜今次遇唔上,下次应该会再黎.