餐厅: Morokok (家樂坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-10-22 575 浏览
旺角有一间靓靓泰式餐厅,装修岩晒打卡,今次就同朋友食咗几款泰菜:🟣泰式咖喱炒软壳蟹咖喱味浓郁,唔会过辣,仲有少少椰奶嘅香甜。软壳蟹份量够大,而香酥饼炸得松脆,夹埋咖喱食口感更丰富。🔵泰越小食拼盘几有特色,尤其系猪颈肉同虾饼,猪颈肉烧得啱啱好,肉质嫩滑,带有微微嘅焦香,而虾饼就外脆内嫩,虾味浓郁。鸡翼炸得脆口!🟢经典槟城喇沙汤底酸辣适中,配料充足,鱼片、虾、豆腐卜等都几新鲜,喇沙粉爽滑弹牙。🟡双色芒果糯米饭用咗蝶豆花同班兰两款口味嘅糯米饭,配埋新鲜嘅芒果,糯米饭又香又糯。蝶豆花嘅淡淡紫色好靓,班兰糯米饭则带有淡淡嘅斑兰香味!我哋去到嘅时候啱啱好你Happy Hour ,只要$10就可以叫杯饮品,包括特饮同咖啡,性价比好高,啱晒大家同朋友嚟饮下嘢吹吓水!

🟣泰式咖喱炒软壳蟹

🔵泰越小食拼盘