2024-07-21
今次嚟到朋友介绍嘅旺角火锅店,发现装修好靓,食物咗好多款式!汤底拣咗鸳鸯,一边系蛋白养颜美容锅,一边系清凉解热雪耳鲜椰子锅,真系好滋补,饮落去好似饮紧老火汤咁🤩 饮完之后皮肤都好似靓咗啲咁呀,雪耳鲜椰子锅就女几清甜,解暑一流!而PRIME牛下肩胛肉味浓郁,油脂分布均匀,一渌落去就熟,肉质好嫩滑,完全唔会韧!海鲜方面,选择都几多,有海鲜青口、蚝🦪、鱼片、竹签虾、鲜鲩鱼骨腩、水鱿鱼等🤩 竹签虾好新鲜,一咬落去就爆汁,鲜鲩鱼骨腩肉质好厚实,水鱿鱼就爽口弹牙😍蔬菜方面,就有油麦菜、甜粟米、云耳等!全部都好新鲜咁,特别系油麦菜好爽口,感觉都即刻健康左🤣🤣🤣佢地既自家制响铃真系必试,入口酥脆! 一咬落去就听到响声,而且真系好香脆,好味道!🥳最吸引系新开设嘅火锅配料、饮品、地道小食及甜品区!有齐唔同种类既饮品,沙律吧就更加丰富,有蔬菜、水果、酱汁等等,真系任你食!