2023-10-28 1496 浏览
🥩旺角韩式无烟烧肉放题🥩出去旺角行街买野,经过朗豪坊见到呢间烧肉放题好吸引😍之前经过一次已经想去食了,可惜无时间~今日终于比我食到😋我地今日叫左Supreme Set ($298),价钱相当实惠,包含咗牛肉拼盘,牛肩肉,牛五花,厚切牛舌,首尔牛肋条,西冷,牛板腱,广岛蚝,蚬等等🍽岩哂一班牛魔王😈除左以上烧肉,仲有一个自助bar台,有几款韩式前菜,炸薯条🍟炸鸡块,同埋朱古力蛋糕仔🍫食材方面几新鲜❤️我自已都另外叫多左几碟🤣地点位于旺角朗豪坊,好方便👍餐厅设计得好干净光猛☀️而且个感觉好似实验室咁,装修风格令人耳目一新!连饮品樽都设计成三角烧杯形状,好得意❤️呢间餐厅最值得赞既系,佢个烧烤炉有抽风系统,所以唔会好大油烟味,食完烧肉都无人闻得出呀😏佢地而家仲有一个四周年夹波波游戏🤹‍♀️大家可以玩游戏,有机会赢得1折优惠!Lab 10 @lab10.hk 地址:旺角朗豪坊10楼26号铺
🥩旺角韩式无烟烧肉放题🥩
Lab 10 @lab10.hk