2022-03-01
下巴仔评分(5星为最高)此次为外卖自取体验味道:🌟🌟🌟🌟服务:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟🌟🌟重点推介🤤👍🏻 薯条鸳鸯芝肠热狗试咗两款热狗 我最推介呢一款 外层嘅炸皮裹上左薯条粒 多角度嘅切法 成功令到炸过既外层脆上加脆🍟上半部系拉丝芝士 超邪恶超好玩 而下半部份就系热狗肠 简单一个热狗但味道口感超丰富🔍👍🏻 年糕香肠串喺韩国街边好常见嘅一种小食 呢度发挥出色 香肠同年糕两种口感对比强烈👀前者扎实 后者烟韧 再配埋上面嘅甜酸汁 恍似置身系韩国街头咁👏🏻👍🏻 特大烤牛肉饼🐄咬落去会先食到甜甜嘅烧肉汁味道 然后就会感受到肉汁爆出黎嘅感觉 小心辣亲呀❗️虽然价钱偏高 但系物超所值 肉饼超级厚💕注意事项⚠️-店舖位于麦花臣附近 容易揾到-店员会问客人需要喺热狗上面撒糖粉吗 建议可以尝试👉🏻不过另外搭配茄汁及蜜糖芥辣酱 都唔错😉😉
此次为外卖自取体验
味道:🌟🌟🌟🌟