2024-06-21 412 浏览
极尚大喜屋旺角弥敦道625 & 639号雅兰中心4楼今日收工同同事庆祝生日,同事话想试下放题,因为咩菜式都有,大家一定会有野岩食,今次我地拣左极尚大喜屋,之前成日听过呢个名,网上面见过菜式超多选择,岩晒我地心意!一去到餐厅门口已经大排长龙,果然系人气餐厅,好彩我地一早book左位,如果唔系应该有排等,入坐低即刻去自助区揾食,冷盘、熟食同海鲜样样齐,重有唔同款式既饮品同甜品一坐低当然要点返个刺身拼盘,我中意厚切三文鱼同珍宝赤虾,呢个系我每次食放题必点之一,非常新鲜同肥美,每人食左好多件,重有赤贝马刀贝都好爽口弹牙架!熟食方面我就当然要点返d回本之选喇,有我最中意既焗蚝同埋扇贝,好少放题店会有呢d选择,一上菜已经见到蚝肉好肥美同多汁,忍唔住encore左3次,回晒本喇!另外,御品饱鱼花胶我都好中意,满满既胶原蛋白岩晒我呢d贪靓的男士,每一碟有大大只既花胶、鲍鱼、冬菇同小棠菜,非常足料同有诚意。朋友就中意呢个松露汁大虾,无想过呢个虾咁大只同爽口,卖相重要咁精美。终于到我最期待既甜品环节,有超级多款式,必拎当然系haagen Dazs雪糕,重有好多唔同款式既甜品,我最欣赏就系menu话上椰皇燕
极尚大喜屋
旺角弥敦道625 & 639号雅兰中心4楼

终于到我最期待既甜品环节,有超级多款式,必拎当然系haagen Dazs雪糕,重有好多唔同款式既甜品,我最欣赏就系menu话上椰皇燕窝炖蛋白非常养颜。总括呢间餐厅一定有下次!!